Usi din lemn masiv

Vedeti galeria

Scari interior din lemn

Cereti oferta de pret
Pentru usa dorita de dumnevoastra


Mergem inainte, impreuna imbunatatim

Fosta fabrica de mobila Cornell's floor din Roma, acum Omniutil.

PREV
NEXT

Bine ati venit la usisiscari.ro!

Localizata la intrare in Comuna Roma Judetul Botosani fabrica de mobila Omniutil, cu o reputatie bine stabilita, experienta de peste 15 ani si cu echipamente provenite de la producatori din Germania, Italia si S.U.A , ofera maiestrie de neegalat si servicii de calitate, clientilor care comanda cu scopuri rezidentiale sau comerciale usi din lemn masiv, usi si ferestre lemn stratificat, scari si mobila din lemn masiv.

Echipa noastra

Echipa noastra de mesteri profesionisti cu ajutorul experientei acumulate, cu utilaje moderne, vor garanta ca toate produsele fabricate sunt cu standardul de calitate exceptionala si de durata. Ne straduim sa oferim valoare de durata prin standardele noastre ridicate in productie si ingrijire de detaliu, pentru a satisface cerintele dumneavoastra.

Materiale folosite

Folosim surse de lemn, (stejar, frasin, cires, fag, paltin, tei, etc.) si doua uscatoare care folosesc tehnologie de mare precizie. Daca renovati, extindeti sau construiti o casa noua, cu imaginatia dvs., cunostintele noastre, biblioteca foto si machetele de prezentare, vom crea solutia pentru a se potrivi cu casa dumneavoastra.

Compania noastra

Suntem o companie privata, progresiva, punem accent pe reputatie, calitate, inovatie si fiabilitate.

LUCRATI CU NOI

Contactati echipa noastra pentru o colaborare

TOP