apelare-rapida

Compania noastră este localizată în Comuna Roma, Județul Botoșani, cu o reputație bine stabilită, comercializează la comandă uși și ferestre din lemn masiv și stratificat, scări și mobilă din lemn masiv în scop rezidențial sau comercial. Măiestria este completată de echipa profesionistă în domeniu, cu e experiență vastă în domeniul prelucrării lemnului. Valoarea oferită în produsele noastre este de durată și se asigură prin standardele proprii în producție și atenția la detalii pentru ca orice client să beneficieze de servicii și produse la nivelul cerut de acesta.

Echipa noastră

Echipa noastră de meșteri profesioniști cu ajutorul experienței acumulate, cu utilaje moderne, vor garanta că toate produsele fabricate sunt la standardul de calitate cerut de client și de o rezistenta superioara. Ne străduim să oferim valoare de durată prin standardele noastre ridicate în producție și îngrijire de detaliu, pentru a satisface cerințele dumneavoastră.

Materiale folosite

Folosim surse de lemn, (stejar, frasin, cireș, fag, paltin, tei, etc.) și două uscătoare care folosesc tehnologie de mare precizie. Daca renovați, extindeți sau construiți o casă nouă, cunoștințele noastre, biblioteca foto și machetele de prezentare, vă pot crea soluția potrivită pentru casa sau afacerea dumneavoastră.

Asigurăm clientilor noștrii transportul până la locație

Economisești astfel timp și ai certitudinea că produsele iți vor fi livrate într-un timp scurt și fară a se deteriora în timpul transportului.

Suport complet

Venim în întâmpinarea necesitaților dumneavoastră cu următoarele servicii suplimentare

Măsurare

Punem la dispoziție oriunde în România personal calificat pentru a se deplasa la locațiile solicitate de dumneavoastră în scopul efectuării de măsurători precise și schițe ale acestora.

Alegerea materialelor

Oferim consultanță în alegerea modelului, tipului de material și culoare din care va fi confecționată viitoarea ușă, scară sau mobilă.

Transport

Asigurăm transportul la domiciliu oriunde în România, montajul și amplasarea în spațiile convenite.

Scări

Straturile interioare sunt realizate din lemn natural împreună cu elemente din metal în funcție de preferințele clienților.
Scările pot fi realizate la comandă pentru interior cât și pentru exterior.

Vezi mai multe arrow_right_alt

Uși

Ușile interioare din lemn stratificat se realizează pe comandă în funcție de preferințele clienților.
Acestea sunt realizate din lemn natural, masiv, și sunt disponibile într-o serie de combinații.

Vezi mai multe arrow_right_alt

Mobilă

Mobila din lemn se realizează pe comandă în funcție de preferințele clienților.
Acestea sunt realizate din lemn natural, și sunt disponibile într-o serie de combinații și esențe.

Vezi mai multe arrow_right_alt

    Ofertă de preț

    Folosește formularul de mai jos pentru o ofertă de preț estimativă. Îți vom răspunde într-un timp scurt.

      Ofertă de preț

      Folosește formularul de mai jos pentru o ofertă de preț estimativă. Îți vom răspunde într-un timp scurt.